Begeleiding tot certificering
en bedrijfsadvisering

certificering

Certificerings-begeleiding is één van de specialiteiten van CarCCo.

De samenwerking met TNO/TÜV die na het voldoen aan de voorwaarden het certificaat uitreikt - staat dan ook garant voor een degelijke en vooral betrouwbare werkwijze.

De nu volgende certificaten worden begeleid:

  • NEN/ISO 9000-2015
  • NEN/ISO 14000
  • Voedselveiligheid HACCP-NEN/ISO 22000-2005
  • Medical devices ISO 13485-2016

NEN/ISO 9000 uitgave 2015

Het begeleiden van bedrijven en organisaties bij de opzet en implementatie van kwaliteitssystemen volgens NEN/ISO 9000-2008. Deze kwaliteits-borgingssystemen zijn zowel van toepassing voor industriële produktiebedrijven als voor organisaties in de dienstverlening. De controle van deze systemen met de daaraan verbonden certificatie wordt uitgevoerd door geaccrediteerde instanties. Deze staan onder toezicht van de Raad voor de Accreditatie. CarCCo werkt in deze nauw samen met de TÜV Rheinland.

NEN/ISO 14000

Het begeleiden van bedrijven en organisaties bij de opzet en implementatie van de wettelijk verplichte milieuzorgsystemen volgens NEN/ISO 14000. De controle van deze systemen met de daaraan verbonden certificatie wordt uitgevoerd door geaccrediteerde instanties. CarCCo werkt in deze nauw samen met de TÜV Rheinland.

Voedselveiligheid HACCP-NEN/ISO 22000-2005

Het begeleiden van bedrijven en organisaties bij de opzet en implementatie van borgingssytemen voor de voedselveiligheid. HACCP staat voor Hazzard Analysis Critical Control Points. Deze regelgeving van de Europese Unie is als wettelijke verplichting door de lidstaten overgenomen. De controle op de voedselveiligheid wordt uitgevoerd door Inspectie Gezondheidsbescherming, Waren en Veterinaire zaken.(de vroegere Warenkeuring)

Medical devices ISO 13485-2016

Het begeleiden van bedrijven en organisaties bij de opzet en implementatie van borgingssytemen voor de medische apparatuur en hulpmiddelen. Speciaal gericht op de veilige en hygienische productieprocessen.


CarCCo
powered by DICO © 2006-2019 DigiBit